maanantai 8. helmikuuta 2016

Ystävyys - parhainta maailmassa
Kaveri ja ystävä.
Sipijutut ja naurun kiherrys.
Sydänystävä on tullut kylään. 
Parhainta maailmassa.

Suloinen kissanpentu, 
villi pikku koira, 
pörröinen kaniini. 
Oma lemmikki. 
Parhainta maailmassa. Olla äiti, 
omistaa tyttö, 
harrastaa yhdessä. 
Nauttia tekemisestä.
Parhainta maailmassa. Ja yhtä mahtavaa on omistaa kolme poikaa, 
mutta he eivät innostu lähtemään äidin kanssa korukurssille.
Siellä siis näperrelty viikonloppu 
ja siitä tällä viikolla vielä lisää.
Suloisen sydämellistä ystävänpäiväviikkoa Jokaiselle! 
Pst. Lyhythihaisella, pastellisen vaaleanpunaisella
 osallistun HommaHuoneen helmikuun värihaasteeseen (Klik).

*****

Käytetyt kaavat
Pitkähihainen: Blå Blomma Ottobre 1/2016, koko 134cm
Lyhythihainen: Peplum Ottobre 1/2015, koko 128cm.


28 kommenttia:

 1. Suloiset asut juuri niin tyttömäisitä kankaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tilasin oikeastaan vaaleanpunaisen kankaan pientä Kummityttöäni varten, mutta oma Tyttöni omikin sen itselleen. Punaisesta kankaastakin olin yllättynyt, kun hän halusi tilata sitä. Suloisia kankaat ovatkin, mutta epäilin, onko lapseni kasvanut niistä jo ohi. Onneksi ei vielä! :)

   Poista
 2. Ihanat mekot ja nuo kuosit <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo on kyllä ihanat kuosit. Sopivat hyvin tähän ystävänpäiväviikolle. :)

   Poista
 3. Kauniit mekot söpöillä kuoseilla!

  VastaaPoista
 4. Voi te olette taas ollet yhdessä kurssilla - ihanaa! Minustakin on aivan ihanaa olla tyttöjen äiti, yhtä ihanaa tietysti pojankin, mutta ymmärrän tuon kantasi oikein hyvin :). On niin mukava tehdä niitä tyttöjen juttuja, varsinkin kun ei ole enää mummoja, äitiä eikä siskoakaan minulla ole. Ihanat vaatteet olet ommellut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Me olimme taas kurssilla. Se korukurssi oli yhden viikonlopun syksyllä ja toisen nyt talvella. Todella mukava kurssi. Saa tehdä, mitä itse haluaa ja valittavan materiaalin määrä mieletön. :)

   Poista
 5. Ihanat mekot, olet niiiin aikaansaava, taitava. Meilläkin yksi ihana tyttö kera viiden jäpän. Mulla vielä tuhoamatta tuo velourkangas, kun oon miettinyt hyvää kaavaa ja se ajan puute. Nyt oon jäämässä kokopäiväiseksi kotiäidiksi.Oli valinnanpaikka. Ihanaa ja ompelukone tulee laulamaan. Kiitos blogiystävä, samoin sinulle!:) t. Pirta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voi, minäkin viihtyisin niin tässä kotiäitiydessä, mutta kai se pitää syksyllä taas palata töihin, kun mies haluaa jäädä Onniliinin kanssa kotiin. Tuo velourkangas on niin suloisen pehmeä, että ompele ihmeessä joku mekko jo nyt talvella. Joku semmonen, jossa on vähän kasvunvaraakin, niin menee vielä syksylläkin. :)

   Poista
 6. Suloisia mekkoja ja korukurssi on varmasti ihanaa yhteistä aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuollainen yhteinen aika on parasta. Istua paikoillaan, näperrellä mukavia juttuja, jutella tai olla hiljaa, yhdessä joka tapauksessa. :)

   Poista
 7. <3 Kauniita kankaita ja kauniita ajatuksia! <3

  VastaaPoista
 8. Ihanat kankaat, joista kauniita mekkoja! Kyllä, iloitsen myös tyttärestäni, kivasta harrastuskaveristani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja minä luulen, että mitä enemmän Tyttärelle tulee ikää, sitä enemmän hänestä tulee Ystävä! Minä muistankin, että te olette yhdessä tehneet ainakin jotain lasijuttuja, vai muistanko väärin? :)

   Poista
 9. Ihanat mekot, niin ovat herttaisia. Korukurssinne kuulostaa mukavalta. Lapsen kanssa yhdessä puuhaaminen on niin mukavaa. Meillä onneksi poika on aika innokas käsityön tekijä. Oli eskarissa esittänyt toiveeksi kevään oppimisille neulomisen :D. Opettaja oli hieman toppuutellut, etteivät oikein sitä pysty vielä ottamaan suunnitelmiin. Mutta tuo on niin totta, että äidillä ja tyttärillä on jossain määrin erilainen suhde. Joskus surin sitä, että pojan kasvettua hän varmasti elää enemmän omaa elämäänsä eikä kysele äidiltä enää apua :). Ainakin kaikki lähipiirin miehet tuntuvat 'unohtaneen' oman äitinsä, eikä se suhde yhtä tiivis ole kuin mitä esimerkiksi minulla oman äitini kanssa. Aika tietysti näyttää, onko oma poika sitten erilainen. Toki siinä tapauksessa saattaa mahdollinen tuleva elämänkumppani sanoa asiaan jotain :D. Hups, meni vähän sivuraiteille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, neulomista eskarissa! :D Huh, siinä saattaisi hiota muutkin kuin lasten kädet. :D Totta puhuen, on minulla yhteinen harrastus poikienkin kanssa: hiihtäminen. Ja eihän sitä vielä tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Nyt tällä hetkellä on vain niin mahtava, kun Tytärtä kiinnostaa kaikki käsityöt ja askartelu. Hänestä on esim. mukava lähteä kanssani ostamaan kankaita tai mennä käsityömessuille. Ei tarvitse muita etsiä kaveriksi.

   Pst! Täällä saa mennä sivuraiteille niin pitkästi kuin tykkää. :)

   Poista
 10. ihanat kuosit noissa mekoissa,piristäviä :)

  VastaaPoista
 11. Oletpa kauniit mekot ommellut! Ihana kuulla teidän yhteisestä harrastuksesta:) 4v tyttäreni kanssa askarrellaan ja piirretään ahkerasti. Ompelu/käsityöjututkin ilmeisesti alkanut myös kiinnostamaan, selailelee nimittäin niin innokkaasti ottobre-lehtiä ja mallailee kankaita päälleen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Villa Pipo! Minunkin Tyttö tykkää hirmuisesti Ottobre-lehdestä. Melkein kilpailemme siitä, kumpi sen saa ensin selata. Poikia kyseinen lehti ei kiinnosta tippaakaan! :D

   Poista
 12. Ihanaa kun on niin iso tyttö, että voi äidin kanssa yhdessä harrastaa. Kuitenkin vielä niin pieni, että tyttömäiset kankaat kelpaa. Minustakin on niin mukavaa kun on omat tyttäret, jotka tykkäävät samoista jutuista äidin kanssa. Iskä on välillä siitä ihan kateellinen, kun hänellä ei ole omaa harrastuskaveria. Toisinaan, pakko myöntää, että joskus olisi kuitenkin ihan kiva tehdä rauhassa ruokaa, askarrella tai ommella. Äidin varastoon ovea ei tarvitse kuin raottaa, niin ovat molemmat kuin tulvavesi valloittaneet koko varaston. Onnea on omat pikkuneidit, joiden kanssa voi puuhailla kaikenlaista ja joille voi surauttaa kaikkea kivaa, niin kuin sinäkin olit taas tehnyt. -Rusetiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Rusetiina! Meillä on kyllä Neidin kanssa ompeluhuoneessa niin mukavaa ja hyvät jutut. Nautin niistä hetkistä. Hänellä Loom bands-projekteja, virkkausta ja askarteluja koko ajan menossa. Jos ei muuta, niin hän tulee ompelukoneen viereen ratkomaan sudokuja. Tykkää siis olla ompelullisessa ilmapiirissä. :) Ei siinä mene kuin hetki, että teidän neidit on yhtä isoja. :)

   Poista
 13. Suloiset vaatteet, niin kaunista ja tyttömäistä:-) Mukava yhteinen harrastus :-)

  VastaaPoista