torstai 9. huhtikuuta 2015

Oranssi singoalla
Itselle, 
keväistä,
hempeää,
hulmuhelmaista.

Oranssi.
Kuin nouseva aurinko.
Kuin makea appelsiini. 
Minun vanha lempivärini.
Valoisa ja energinen.

Ja totta, 
hihasta löytyy 
pitsiä ja nappi. 
Pitsifani.
Nappifani.
Ehkä parantumaton.
******Kaavana käytin vanhaa, 
paljon pitämääni Me&I-singoallaa.
26 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, Nelli! Ennen käytin paljonkin oranssia vaatteissa. Miksikähän nykyään tykkään niin paljon enemmän mustasta, harmaasta ja valkoisesta? Onkohan se aikuisuuden merkki? :)

   Poista
 2. Ihana väri, pelkäänpä että minäkin haluan nyt jotakin uutta oranssia kesäksi :). Tuo singoalla on kyllä niin kätevä malli, tässähän tulee kohta singoalla kuumekin kun jo toinen hieno naisten singoalla pienellä aikaa esillä blogeissa ;). Näyttää hyvältä - ja varmasti mukava myös päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Krista! Sinulla taitaa OLLA jo pieni singoallakuume. Teepäs jonkunlainen. :) Tänään oli eka kertaa päällä. Ihan tuntui omalta. :)

   Poista
 3. Minä myös, pitsifani ja nappifani forever. :) Kaunis ja pirteä tunika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Manda! Kivoja nappeja ei voi koskaan olla liikaa. Joskus ostan jonkun vaatteen kirppikseltäkin ihan vain sen vuoksi, että siitä saan hyvät napit.

   Poista
 4. voi miten aurinkoinen tunika <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Eitsu! :) Aurinkoa pilvisempäänkin kevätpäivään!

   Poista
 5. Pirteä ja raikas paita! Kuosi on kiva, ihan kuin pitsiliinoja paita täynnä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Eerika! Tämä on kyllä pitsinen kuosi. Olisin halunnut sitä kaikissa väreissä, mutta sitten ajattelin, että yksi väri yhtä kivaa kuosia pitää riittää. :)

   Poista
 6. Ompa sievä....kuinka teit tämän?Sulla oli vissiin joku kaavakin?terveisin Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anu, kommentistasi! Minulla ei ollut kaavaa, vaan otin mittoja Me&I:n pitkähihaisesta singoallasta ja tein sen mukaan. :) Singoallan kaavat ovat niin suoralinjaisia, että valmiista vaatteestakin on helppo piirtää itselle kaava.

   Poista
 7. Kyllä nyt saa kesä jo tulla kun näin kauniin tunikankin olet tehnyt, ihania yksityiskohtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, PiiperoPaaperoPatikkajalka! Oli "pakko" tehdä muutama pieni yksityiskohta, ettei hölttänä näyttänyt niin yöpaidalle. :D

   Poista
 8. Hauska sana tuo singoalla. :) Ja pirteä ompelemus!
  Oranssi on sähäkkä väri! :) Sen käyttäminen vaati kylläkin aluksi rohkeutta, mutta niin on muutama oranssi vaate minulla - ja kengätkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kaisu, taas! :) Oi, oranssit kengät - varmasti ihan huiput!

   Poista
 9. Kaunis! Ja niin pirteän kesäinen, oranssi on yksi minunkin suosikkiväreistäni. Hihansuunpitsit ja nappi toistavat kuosin herkkyyttä, mutta samalla myös ryhdittävät sitä. Kesän parhaita vaatteita :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hanna Mi! Minäkin luulen, että tämä on tämän kesän suosikkivaate.

   Poista
 10. Todella kaunis tunika. Ihanalta näyttää tuo väri sinun päälläsi, raikas aurinkoinen. Ihana nappiyksityiskohta hihoissa:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! :) Itse mietin ensin, että olisiko pitänyt laittaa hihansuihin kuminauhapoimutus, mutta sitten päädyin tekemään tuollaisen laskoksen napin kanssa.

   Poista
 11. Aurinkoisen värinen paita! Sopiva näin kevääksi :)

  VastaaPoista
 12. Voi miten pirteä singoalla! Kiva idea tuo pitsi- ja nappisomisteinen hihansuu, näyttää aivan erilaiselta kuin kuminauharypytys. Kyllä minunkin pitää tällaisia lisää tehdä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meinasin tosiaan ensin tehdä kuminauhapoimutuksella, mutta jotenkin vaate kaipasi jotain lisää, ettei näyttänyt niin yöpaidalle.

   Poista
 13. Tämä on kyllä ihana! Mikähän tuo kangas on, menny multa ihan ohi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Paula! Justiinsa ihastelin sun mekkoasi sun blogissasi. Hmmm, muistelen, että tämä kangas on Pehemiältä joskus viime syksynä. Muistelen, että tätä olisi ollut useammassakin värissä. Mutta mun muistini voi kyllä pettääkin.

   Poista