maanantai 8. joulukuuta 2014

Piparimekko (8.12.)

Joulumekko.

Piparimekko.

Kotimekko.


Mekossa on imetysluukku,
jotta Pikkutonttu saa helposti maitonsa.


Koskaan ennen minulla ei ole ollutkaan joulumekkoa.
Elämäni ensimmäinen joulumekko on nyt esitelty.

*****


Mekko on yhdistelmä monesta kaavasta
ja muokkautunut vielä ommeltaessakin 
moneen kertaan. :) 14 kommenttia:

 1. Ihana joulumekko! Näinköhän piparin makua tarttuu pikkutontun maitoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä meillä on Pikkutonttu jo vähän maistellut oikeaakin piparia. Kovalla piparkakulla on mukava rapsutella kutiavia ikeniä. :)

   Poista
 2. Tosi hyvin onnistunut tuo imetysluukun kohta. Ei yhtään huomaa kuvasta, että moinen edes on olemassa. Itsellä tuppaa tulemaan se aina vähän liian alas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tällä kertaa se onnistui kyllä minustakin hyvin. Joka kerta ei onnistu yhtä hyvin. :)

   Poista
 3. Onpä piparinen juttu, ihana ruskea ja jouluinen. Hieno juttu imetysluukkuinen päivineen! :) Kelpaa siinä Pikkutontun herkutella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kaisu! Tällä viikolla ollaan kyllä piparisissa tunnelmissa monena päivänä. :)

   Poista
 4. Joulumekko <3 Tulee tiedätkö ihan mieleen omat lapsuuden joulut ja äidin jouluhame. Sitä pidettiin aina jouluna, se oli lämmin ja mukava... (Vietimme aina lapsuudessani joulut mökillä, se oli meille kuin toinen koti).
  Ja sitten tuosta eilisestä postauksesta, siitäkin tulin hyville mielin: yhdessä puuhastelua ja koko porukan joulun odotusta. Sellaista sen pitäisi olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Oman näköinen! Hieman lapsellinenhan tämä kuosi on, mutta saa kai se näin joulun alla ollakin. Ja toki muulloinkin se on sallittua. :) Tiedätkö, minä en ole viettänyt joulua koskaan muualla kuin lapsuuden kodissani ja nyt täällä Punaisessa Mökissä. Mökkijoulu kuulostaa ihanalle. :)

   Poista
  2. Kuosi on juuri passeli, niin jouluinen. :-)

   Poista
 5. Ihana ajatus tehdä oma joulumekko. Sellaisessa onkin mukava nauttia joulun hetkistä. Sinun mekossa on kaunis, jouluinen kangas ja se sopii ihanasti sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas kommentistasi, Kanneli! :) Joulumekkoajatus oikeastaan lähti siitä, kun kaikki imetysvaatteeni ovat niin kesäkuosisia, että tuntuu, ettei niitä vain voi pitää joulun aikana. :)

   Poista
 6. Minä niin pidän tästä sinun joulumekostasi, ihanan lämmin jouluinen tunnelma tulee ensimmäisenä mekostasi mieleen. Pienen tontun onkin ihana pienin kätösin silitellä tuota kangasta. Sinulla on ollut todella mukavia jouluisia juttuja joka päivä, en ole ehtinyt kommentoimaan kaikkea. Huurteisia oksia ainakin aion kokeilla :). Kiitoksia vinkeistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hanna Mi! Kiva, että olet viihtynyt täällä Punaisen Mökin Tilkkuvakassa. Itsestänikin on ollut mukava puuhailla näitä sivuja. Kun olet tehnyt huurreoksia, käypä kertomassa, miten onnistui. :)

   Poista