torstai 18. joulukuuta 2014

Mekko joulukuun juhliin (18.12)
Sain kutsun Ystäväni häihin.
Juhlat joulutohinoiden keskellä.
Ilahduin suuresti.


Vaatekaapissa oli kuitenkin
juhlamekon kokoinen aukko.  
Imettämiseen taipuvan,
talvisen mekon mentävä reikä. 


Alkoi kankaan etsintä.
Kaunis kuosi löytyi. 
Mutta!
 Voiko juhlamekko olla trikoinen? 


Selaisin nettikauppoja.
Aina uudestaan päädyin 
Talvipuutarhassa-trikooseen.
Tässä se nyt on. 
Trikoinen juhlamekko.


Oman mekkoni lisäksi
hurautin Onniliinille samistelubodyn.Kaikki ei kuitenkaan aina mene suunnitelmien mukaan.
Juhlapäivän aamu, sairaana.
Juhlat jäivät juhlimatta.
Mekko pääsi kuitenkin 
pikkujouluihin ja joulujuhlaan.
Ja taidanpa siihen pukeutua 
joulupäivänäkin.*****

Mekon kaulus on kierrätetty vanhasta hihattomasta juhlatopista.
Onniliinin body on OB:n (6/2012) Kisuliini 68cm.PST! Jos osallistuit arvontaan, 
käypä kurkkaamassa,
voititko. 
18 kommenttia:

 1. Ihanan herkkä juhlamekko! Ja mahtava idea tuossa samistelubodyssa. Tuollaiset isot kuvat toimivat älyttömän hyvin pienissä vaatteissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marjo! Onniliinilta puuttui myös juhlavaatteet, niin samalla surautin hänelle lintubodyn. Lintu näyttää niin paljon isommalta pienessä bodyssa kuin isossa mekossa. Hämää silmää! :)

   Poista
 2. No olipas huono tuuri juhlien suhteen. Mutta mahdottoman kauniin mekon sait itsellesi ja myös pieni mies oman vaatteen itselleen. Minä viljelen noita trikoisia mekkoja ja tykkään erittäin paljon. Kaulus sinun mekossasi on todella ihana ja juhlava. Samoin kankaan kuosi on niin sievä:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kanneli! Minulla ei koskaan ole aiemmin ollut juhlamekkona trikoista leninkiä. Jotenkin olen mieltänyt trikoon sellaiseksi arkikankaaksi. Tämä kuosi on kuitenkin niin kaunis, että sopii hyvin juhlavaatteeseenkin.

   Poista
 3. Upean kaunis mekko! Juhlava kuosi ja pääntie, hihansuut sekä helma lisäävät mekon juhlavuutta. Juurikin talvisiin juhliin täydellinen asu. Ja samistelubody <3. Kurjaa, että juhlat jäivät väliin :(.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hanna Mi! Itse olin tosi tyytyväinen, kun hoksasin, että voin hyödyntää tähän mekkoon vanhan juhlatopin pääntien. Muuten toppi oli siinä kunnossa, ettei siitä ollut kuin roskiksen täytteeksi. Niin nyppyinen ja nuhjaantunut.

   Poista
 4. Siitäpä tuli juhlava. Eikä yhtään trikoo sitä tee arkiseksi. Harmi, kun häät jäivät väliin. Onneksi joulun aikaan on monta syytä, jolloin voi pukeutua vähän juhlavammin. Pikkumieskin on niin kasvanut. Kiva body Onnilla. Olet niin kätevä käsistäsi. -Rusetiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Rusetiina! Onneksi kuvissa ei näy ne kaikki vastoinkäymiset, mitä aina on, kun itselle tekee vaatteita. :D Onni kasvaa ihan liian nopeasti. Reilun viikon päästä jo 9kk mittarissa.

   Poista
 5. Onneksi on joulu ja joulun juhlat niin saat mekollesi arvoistaan käyttöä. Kaulus ja hihansuut tekevät mekosta juhlavan. Kyllä tällä olisi voinut häihinkin mennä, harmi kun jäi väliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harmitti kyllä itseänikin ihan suunnattomasti, kun kyse oli läheisestä Ystävästä, mutta sairastumista ei voi itse valita. Kauniit juhlat heillä oli kyllä ollut. :)

   Poista
 6. Kaunis mekko minustakin ja tuo "kierrätysosa" tuo kyllä upeasti juhlavuutta mekkoon. Minäkään en helposti lähde trikoossa juhlimaan, mutta onneksi tuo valikoima on nykyään sellainen, että trikookankaistakin löytää juhliin sopivaa :) Korukin sopii niin nätisti mekkoon! Ihanasti passaa lintu myös Onniliinin bodyyn, teillä on nyt hienot asut jouluksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Krista! Arvasin, että kierrätysosa sykähdyttää sinua. :) Korun sain sisaruksiltani lahjaksi, kun viimeksi täytin pyöreitä. Se on ollut kyllä monikäyttöinen.

   Poista
 7. Hienon kimaltava juhlamekko! Harmi, että juhlat menivät sivu suun, mutta toisaalta mekko näyttää trikoisena hyvin monikäyttöiseltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Mandariinimania! Kimallus tuo sopivasti muuten arkiseen mekkoon juhlaglamouria. :)

   Poista
 8. Kaunis mekko ja lintubody kiva idea samisteluun. Harmi kun juhlat jäi kuitenkin väliin.

  VastaaPoista
 9. Kaunis mekko, kauniista kankaasta.

  VastaaPoista