sunnuntai 17. elokuuta 2014

K-O-U-L-U - kouluun mars!Edessä elokuu,
koulukuu.

Takana kesähelle,
uintikuu.Niin paljon uutta,
opittavaa.
Kirjaimet, numerot,
säännöt, kommervenkit,
kaverit ja leikit.


Lukeminen, 
matikka,
jumppa 
ja kässä.
On niin jännittävää
kaikki tämä tässä.


Ihanaa, 
koulu alkaa.
Ekaluokka!*****


Uudet paidat koulutielle:
-Sydänpaidan pohjana OB:n kaava Tangerine 1/2011
* Muokkaukset: pääntielle kuminauha,
hihat pitkiksi,
helma huoliteltu joustavalla nauhalla.
- Bambipaidan kaavana Flycatcher OB 3/2014
* Muokkaus: pitkät hihat
Molemmissa koko 122cm.18 kommenttia:

 1. Nämä on ihania ja suloisia. Ihanan raikas väritykseltään tuo eka paita, raitaresorit ja pilkkuhelma tosi hyvät yksityiskohdat. Harmaasävyisessä tunikassa on koulutytön tyylikkyyttä ja bambit vaan on aina niin <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jos olisin tilannut tuota bambia enemmän, olisin saattanut tehdä itsellenikin siitä kankaasta jotain. Ihanan rauhallinen kangas kuvioltaan ja väriltään. Tykkään! Tuo pilkkuhelmakin on tytön valitsema. Mietittiin yhdessä helmavaihtoehtoja (resori, pitsi, käänne tai nauha) ja pilkkunauha miellytti tyttöä eniten. Kiva yhdessä ideoida.:)

   Poista
 2. Näissä paidoissa opiskelu maistuu! Kauniit ja koululaiselle sopivat paidat. Pidän bambipaidan kivoista taskuista paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hanna Mi! Minustakin nuo taskut on parhaat. :)

   Poista
 3. Ihania koulunaloittajais paitoja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Eerika! :) Oli kiva ommella uusia, kun vanhoissa oli hihat jääneet kesän aikana liian lyhyiksi hihoistaan.

   Poista
 4. Kivat koulupaidat! Tuo sydänkangas on niin tosi suloista ja tykkään pitkistä resoreista hihoissa. Flycatcheria pitäisi itsekin vihdoin kokeilla, taskut näyttävät niin hauskoilta. Onko kaavassa sellaisenaan hyvä mitoitus vai onko leveä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Manda! Tyttöni on hoikka. Jouduin hieman kaventamaan olkalinjaa, jotta sain hihan istumaan, mutta muuten tein kaavan mukaan. Halusin, että se jää väljäksi, tunikamaiseksi. Voi käyttää housujen tai leggareiden kanssa.

   Poista
 5. Onpa kauniita paitoja. Ihania kankaita, tuo bambikangas on tosi suloista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kanneli! Itsekin ihastui ensinäkemältä tuohon bambikankaaseen. Olin pojalle tilaamassa paitakangasta ja sitten bongasin nuo bambit - oli vaan pakko tilata. :) Niin siinä monesti käy. Toki tilasin pojallekin kangasta.

   Poista
 6. Onnea koulutielle ihanalle tyttöselle. Kauniita vaatteita olet koululaiselle surautellut ja taskutunikassa on sopivat piilot koulumatkojen aarteille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Pikkupippuri! Joo, ne on oikein hyvät aarteidenkeräystaskut. :D

   Poista
 7. Pidän tuosta eka paidan kankaasta, se on jotenkin hellyttävä. Ja toka paidan taskut ovat hienot, pidän niistä! - Onnea ekaluokkalaisen koulutielle! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Oman näköinen! Minäkin olen taskuihminen. Luulen, että teen itselle vähän samantyyppisen, kun uudessa pian ilmestyvässä naisten Ottobreessa näytti olevan samanlainen aikuisten koossa. :)

   Poista
 8. Rusetiina mietiskelee, että mistä tuo sydän kangas olikaan hankittu. Sitä taisi nykyään olla muissakin väreissä, mutta kun ei hoksaa kuka sitä myy. Näpsäkän näköisiä kouluvaatteita teidän neidillä. Äiskä kun on niin taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Selailin hetki sitten nettiputiikkeja ja ainakin sitä näyttäisi olevan tällä hetkellä myynnissä Katin Mussukoilla parissakin eri värissä.

   Poista