lauantai 25. helmikuuta 2017

Käsityömuistot kirjoiksi
Olen valokuvaihminen, 
sellainen paperivalokuvaihminen. 
Ei riitä, 
että kuvat ovat koneella.
Nyt käsityökuvatkin ovat kansien välissä.
Katseltavana, 
selattavana.
Myöhemmin muisteltavana.

Valokuvakirja omista käsitöistä. 
Tovin sitä ehdin jo suunnitella. 
Aina toteutus vain siirtyi.
Tuli kiireellisempiä hommia väliin.
Nyt on kaksi viimeistä vuotta koottu kansien väliin. 9 kommenttia:

 1. Tätä olen itsekin ajatellut, milloinhan saisi aikaan :) Ihanalta näyttävät, kiva varmasti yhdessä selailla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin näitä suunnittelin ja suunnittelin, aioin ja aioin ja lopulta vain istuin alas ja yhdeltä istumalta tein aina yhden kirjan. Kaksi sunnuntaita siinä sopivasti sujui. :)

   Poista
 2. Ihanat kirjat! Minulla on viimeistelyä vailla valmiina viime vuoden kuvakirja, tosin ei käsityöaiheinen. Jotain Hääräämössä julkaistua siinä kyllä on. Pitäis kyllä tehdä ihan pelkistä käsitöistäkin kirjoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen tähän asti vielä muut kuvat teettänyt ihan paperikuviksi ja liimaillut albumeihin. Nämä tällaiset kuvakirjat ovat vain niin älyttömän näppäriä. Säästyy siltä liimaamis/näpräämisvaiheelta. :)

   Poista
 3. Tosi hyvä idea! (: Täytyypä ihan harkita samanmoista itsellekin.

  VastaaPoista
 4. Selailla todellisia kuvia omista töistä virkistää mieltä, niitä todella vanhoja ei aina edes muista. Minulla on tapana valokuvata kaikki työt: laukut, pussukat ja tilkkutyöt, ihan pieniä töitä unohtamattakaan. Parin viime vuoden työt ovat vielä tulostamatta, mutta ainakin ovat tallessa. Irmeli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen valokuvannut, mutta ne ovat tähän asti olleet vain esillä blogissa ja itsellä muistona tietokoneen kansiossa ja tallennettuna tikulle. :)

   Poista
 5. Yes, sinulla on nämä jo! MInäkin olen kuvalajittelut tehnyt kolmelta vuodelta, nyt vaan pitäisi päättää, teenkö jokaiselle tyttöselle oman kirjan (ja itselleni yhden missä kaikki henk.kohtaiset suosikit) vai teenkö näin vuosittain vai sitten ihan yhden tosi paksun :D. Vaikeita päätöksiä ;)

  VastaaPoista