keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Minions poikien paidoissa"Äiti, selaapa vähän hitaampaa. 
Aivan ku oisin vilaukselta nähny Minioni-kankaan. 
Peruutapa vähän."

Poika oli nähnyt kangaskaupan sivuilta olennaisen,
juuri sen, minkä kohdalla minä painoin kaasua.  
Minä etsin joulukuoseja, 
lapsi bongasi suosikkipelihahmonsa.
Joulukangas jäi vielä löytymättä,
mutta mieleinen paitakangas napsuteltiin koriin.

Ja paidoiksi saman tien.
*****

Koulupojan paidan kaava: Autumn stripes, koossa 134,  Ottobre 6/2013
Eskarilaisen paidan kaava: Mr. Bear, koossa 122,  Ottobre 6/2013
Onniliinin bodynkaava: Kisuliini, koossa 80cm, Ottobre 6/2012

24 kommenttia:

 1. Minä olen niin pihalla tästä hahmosta kuin lumiukko ja ihme kyllä se ei ole lastenkaan mukana meille vielä rantautunut :). Komeet paidat ja helposti uskon, että mieleiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin olen. Ehkä se ei tyttöihin niin iske kuin poikiin, vaikka olen minä nähnyt tyttöfanejakin. Oma Koulutyttöni kielsi, ettei hänelle missään tapauksessa saa tehdä minioni-vaatetta. :D Koulupojan luokkakaverit olivat puolestaan eilen toivoneet, että "teidän äiti vois ommella koko luokalle tuommoset". :D Että niin suosittu se lasten keskuudessa on. Ei se meilläkään muuten ole tuttu, mutta tabletilla se on lasten suosikkipelihahmo.

   Poista
 2. Varmasti lasten mieleen nämä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojilla varsinkin pelihahmot ovat aina mieluisia. Itse aluksi en tykännyt koko hahmosta, varsinkaan siitä yksisilmäisestä, mutta kun näitä tarkemmin katselee, niin ovathan nämä ihan herttaisia. :)

   Poista
 3. On nuo kyllä aika kivat päällä,vaikka oonki kiertäny kaukaa hahmokankaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen kiertänyt tähän asti ja tulevaisuudessakin pyrin kiertämään. :) Tämä on nyt vain pojilla niin IN, etten voinut olla tilaamatta kangasta. Ja mieluisat on käyttäjilleen. Jos illalla laitat paidan pesuun, sen pitää olla aamulla puhdas ja kuiva.

   Poista
 4. Ihanat! Ja mää tykkään minionseista, itse ilkimys ja kätyrit ehdottomasti lasten leffojen parhaimmistoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa, okei! :) Mulla on vielä siinäkin kohtaa aukko sivistyksessä. Kiitos kommentistasi!

   Poista
 5. Nuo ovat kyllä kauneimmasta päästä sävyiltään näistä sarjakuvakankaista. Tosi kivat värit ja hienot paidat tuli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin tykkäsin tuosta taustaharmaasta ja siitä, ettei kuosi ole liian täynnä.

   Poista
 6. Mikäs sen ihanampaa, kun saa toteuttaa lasten toiveita! Minä en hahmokankaista ole kovin paljon tykännyt, mutta eihän sitä henno lapsen kauniita pyyntöjä niistä kieltää :). Paidat ovat hyvän mallisia, ja samaa mieltä Kirsin kanssa tästä kuosista. Meille rantautuu kavereiden kautta näitä hahmojen suosimisia. Poika ei ole yhtään elokuvaa näistä nähnyt, mutta silti toivoi taannoin jonkun hahmon lahjaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä itsekin olen sitä mieltä, että välillä on oikeinkin tärkeä kuunnella lapsen toiveita kuoseista. Ainahan lapsen maku ei ole sama kuin vanhemman. Eikä tarvitse ollakaan. Usein tulee nykyään kysyttyä Koulupojalta ja -tytöltä mielipide ennen kuin tilaan kankaan. Kun kangas on mieluinen, vaatekin kelpaa päälle myös känkkärämpinä aamuina. :)

   Poista
 7. Varmasti jokaisen tuon ikäisen pojan toivepaita! Hauskan näköinen hahmohan se on ja kivat paidat tuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aika moni luokkakaveri paitaa on kuulemma molemmalla pojalla ihastellut. Eskarilainenkin sanoi, ettei kukaan eskaripoika ole koskaan hänen muuta uutta vaatetta huomannut. :)

   Poista
 8. Täällä 8-vuotias kiljui innoissaan nähdessään kuvat. Paras kuva oli kuitenkin se jossa pelattiin Minion Rushia :D
  Meillä on jo kolmea erilaista minionskangasta, joista vasta yhdestä paita. Lisäksi on minionpipot sekä äidillä että pojalla ja minionlapaset puikoilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin pojat olisivat halunneet toisenkin kankaan, mutta pihi äiti tilasi vain yhtä. Nyt oli tullut myös sellainen kangas, jossa oli isot kuvat ja pinta ihan täyteen buukattu. Se olisi kuulemma ollut pojista vielä hienompi. :)

   Poista
 9. Voi kun hauska kangas :) Ihana kun pienet miehet saivat lempparikankaasta paidat. Taitaa olla meidän pienimmällä sama hahmo kaupasta ostetussa paidassa. Tuntuu olevan mieluinen hänelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja nämä niin mieluiset näille meidän poikasille. Onniliinikin innostui omasta bodystaan, kun "mini", "mini", monta minionia löytyi omasta vaatteesta. Huvittava! :D

   Poista
 10. Onpa pojilla komeat Minion-paidat! Ihmettelen kyllä vähän tätä Minion-juttua, mistä ihmeestä se on tullut ja mistä meidän 2 ja 3- vuotiaat lapset ovat sen keksineet?:D Aiheeseen liittyvää vaatetta ja lelua on meillekin jo kotiutunut.. Samaa mieltä Kirsin ja Hannan kanssa kuosista, sävyltään vähän hillitympi kuin monet muut piirros/satu/hahmo/ printit. Eikä kangas ole tupattu aivan täyteen kuviota:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa minäkin olen ihmetellyt. Syksyllä kun koulu alkoi, kaikki oli yhtäkkiä minionia. Lukujärjestykset, työrauhamerkit, pulpettimerkit, naulakkomerkit - ja pelit! Varsinkin nuo tablettipelit koukuttavat meidän Eskarilaisen. Hauska hahmo, mutta liika on liikaa. Silti ompelin vielä nämä paidat, kun tiesin, että nämä ilahduttavat sopivasti poikia näinä marraskuun pimeinä ja sateisina päivinä.

   Poista
 11. Komea sarja poikia ja paitoja! Meillä on koulutyttö nyt vähän höpsähtänyt näihin vekkuleihin otuksiin, onhan sekin vaihtelua frozeneille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kysyinkin Koulupojalta, iskeekö Minion hänen luokkansa tyttöihin, kun omani ei ole siitä kiinnostunut. Vastasi, että suurin osa tykkää, muutamat ei. Tämä on varmasti hyvä kohde tykätä, kun prinsessa-aika alkaa olla takana tuollaisilla kolmasluokkalaisillakin. :)

   Poista
 12. Ihania paitoja. Ymmärrän lasten ihastumisen.

  VastaaPoista