tiistai 16. kesäkuuta 2015

Tarkeneeko t-paidalla ja shortseilla? - Kesävaatetta lapsille, osa 1


Kesäkuu ja näin koleaa. Hrrrr!
Tarkeneeko t-paidalla ja shortseilla?Pelatessa tulee aina lämmin. 
Silloinkin, vaikka mittari ei näytä edes 10 astetta.***** 

T-paidan kaava: Ob 3/2006, koko 134cm.
Shortsit muokattu collegehousukaavasta: Season Looks 3/2014 , koko 134cm20 kommenttia:

 1. upea setti ! Meillä kyllä jo mietitty,ett tais ihan turhaan tulla otettua niitä helle-kamppeita ees esiin,ku talvi-kamppeita joudutaan kaivelemaan..Niin kovasti paleltaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Suvi! Minä en ihan helteisimpiä vaatteita ole kaapissa edes vielä siirtänyt etualalle. Päivitin kylläkin ne jo toukokuussa ja katsoin, mitä jo on ja mitä tarvitsee ommella lisää. Uskon, että helteet vielä tulevat. Aina ne ovat tulleet. :)

   Poista
 2. Ihana poikamainen asu! Onneksi lapset liikkuvat ja pysyvät paremmin lämpiminä. Itse kun palelee niin herkästi. Olen muuten pähkäillyt, että ompelenko peruspertsapaidat pitkillä vai lyhyillä hihoilla tämän kylmyyden takia;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kanneli! Minusta on ollut niin koleaa, että pelkällä pitkihihaisellakaan ei tarkene ulkona. Saa olla pitkähihaisen päällä vielä takkikin. Kyllä teepparit jää vähälle käytölle tällaisilla säillä.

   Poista
 3. Aivan loistavat pelivaatteet! :-) Se on kyllä totta, että liikkuessa tulee lämmin ja pärjää kevyemmälläkin vaatetuksella. Paikallaan jököttäessä ei sitten tarkenekaan. - Ja siitä huolimatta ompelen toppeja. No, pidetään sitten neuletakkia siinä päällä. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Oman näköinen! Toppi-neuletakkiyhdistelmä on hyvä kesät talvet. Jos tulee kuuma, neuletakin saa helposti sipaistua pois päältä.

   Poista
 4. Onpas kiva setti sävy sävyyn palloa ja lenkkareita myöten! Kyllä noilla tarkenee pelihommissa. Meillä kesävaatteet vielä vaatehuoneessa. On tämä hommaa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kaisu! Kyllä niiden hellevaatteidenkin aika vielä tulee. Varmuudella. :)

   Poista
 5. Hyvännäköinen setti! On kyllä ollut lievästi sanottuna ankeat ilmat, mutta toivossa on hyvä elää ja eihän kesä ole vielä edes puolessa välin. Vaikka kyllä välillä meinaa harmittaa kun tuntuu, että koko kesä valuu hukkaan ilmojen takia. Ulkonakaan ei sillä lailla viihdy mitä lämpiminä kesäpäivinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Eerika! Niin, ei ole kesä vielä puolessa välissäkään, mutta parin päivän päästä alkaa jo päivä lyhenemään. Kyllä Suomen kesä on lyhyt ja paljon sääskiä. Ihan totta, kyllä sitä toivoisi, että kun koululaisillakin on loma, että olisi kunnon ulkoilu- ja uintikelit. Mutta jos se taas olisi niin kuin viime kesänä, että heinä- ja elokuu on hurjan lämpimät.

   Poista
 6. Ihanan raikas kesäinen pojan setti! Onneksi pelatessa niissä tarkenee. Kesäkuu on kyllä ollut kamalan kylmä, kyllä ne lämpimät säät sieltä vielä tulee. Syksyllähän oli viime vuonna aika pitkään suhteellisen lämmintä, muistan siitä ettei takkaa tarvinnut ihan niin aikaisin alkaa lämmittämään kuin edellisinä vuosina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hanna Mi! Minäkään en jaksa uskoa siihen, että olisi koko kesä kylmää. Ei ole vielä koskaan ollut sellaista kesää! :) Lämpimät syysillat on kyllä mahtavia. Jospa ne kompensoisivat tämän kylmän kesäkuun. Helteisiin ja auringonpaisteeseen uskoen ompelin tytölle eilen farkkuisen hellehatunkin. :)

   Poista
 7. Asu näyttää mukavalta päällä. Lentokonekangas on tosi makee! Jos ei tuulisi niin paljon, voisi tarjeta vähemmälläkin varustuksella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuo lentokonekangas on pojillekin tosi mieluista. Siitä pitäisi riittää vielä Eskariinlähtijällekin.

   Poista
 8. 8 astetta lämpimän puolella. Tuo setti on aivan kymppi ja varmasti käyttäjäkin:) t. Pirta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kyllä on koleaa, vaikka mittari näyttää nyt melkein 20. Sataa tihuuttaa. Mutta vielä ne helteet ja shortsikelit tulevat - varmuudella.

   Poista
 9. Villatakki päällä ollaan oltu täälläkin ulkona :) Reipas setti ja tutut kamppeet pojalla kuvissa mukana, täälläkin viihdytään pallon kanssa :). Kyllä minäkin uskon, että kelit vielä paranevat, se kyllä täytyy sanoa, että kesäihmisenä lämpöä olen odottanut paljon ja vähän meinaa harmittaa nämä kurjat kelit, eipä sille kuitenkaan mitään voi! Mukavaa juhannusta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on villatakit ja fleecet. :) Meillä jalkapalloa pelataan melkein tauotta. Tai jos ei jalista, niin sitten sählyä tai lentopalloa. Palloa joka tapauksessa.

   Poista
 10. Valtavasti ihania vaatteita ja sisustusta. Kaikki on niin viimeisen päälle huolellisesti tehtyjä ja paljon kivoja yksityiskohtia. Ihana blogi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marle! Mä olen vähän sellainen nipottaja tuon siistelyden suhteen. Ainoastaan tilkkutöissä palat voivat olla vinksin vonksin. :D

   Poista