maanantai 4. toukokuuta 2015

Vaaleanpunainen singoalla
Juuri minun mallinen. 
Sopiva hölttänä.
Ompelin oranssille kaverin.
Vaaleanpunaisen.
Hempeämpiin kevätpäiviin. 

Tästä tunikasta ei löydy
jippoja eikä pieniä yksityiskohtia.
Tästä löytyy vain hihansuusta
resori ja vähän poimutusta.
Pikaompelus siis.Mukava käyttövaate. 
Tänäänkin päällä, 
harmaan neuletakin alla.*****

Tämän ompelin jussi-kisan toisena päivänä,
kun työssä piti olla resori ja poimutus.
Kaavapohjana Me&I:n tunika.


14 kommenttia:

 1. Tämäkin on niin nätti ja monikäyttöinen! Minä sitten ihailen aikuisia naisia, jotka osaavat käyttää sopivassa suhteessa tuota vaaleanpunaista niin kuin sinä nyt tässä asussa. Minä nimittäin en osaa (niitä on muutama ollut ja aina ovat jääneet kaappiin roikkumaan), sitten joskus vielä vanhempana ja kun tukka on jo ihan harmaa, aion vielä kokeilla tosissaan :). Muistan kun olin yhdessä neuleita myyvässä liikkeessä töissä, niin monella naisella vaaleanpunainen ja roosa väri oli jotenkin erityisen kaunis yhdistelmä kauniisti harmaantuneen tukan kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen löytänyt vaaleanpunaisen vasta aikuisena ja vieläpä ennen kuin yhtään harmaata hiusta oli edes päässä. ( Nyt niitä on jo paljon!) Ripaus vaaleanpunaista tuo mukavaa vaihtelua mustiin, harmaisiin, valkoisiin ja tummansinisiin vaatteisiin. :)

   Poista
 2. Tuommoiset perusvaatteet on ihan parhaita. Kivat taustat kuvilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Eerika! Taustalla on meidän navetta, joka on varastokäytössä. Tuommonen vanha tiiliseinä on kyllä jotenkin viehättävä.

   Poista
 3. Tämäkin on aivan ihana. Tässä mallissa kuviokuosi pääsee niin nätisti esille. Ei tarvikaan erityisiä juttuja enää. Hihojen poimutus on sievä yksityiskohta:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kanneli! Tämä on kyllä kaunis kuosi. Minulla on tätä punaisenakin jemmassa. Siitä olen haaveillut joulumekkoa.

   Poista
 4. Kaunista kangasta, sopivast hempeän herttaista, kesäistä. Ja ihanaa rouheaa tiiliseinää! :) Siinä suloisessa sopusoinnussa toistensa kauneutta täydentämässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kaisu! Mikä se kun nuo rouheat seinät jotenkin miellyttää silmää? :)

   Poista
 5. Tämä on kyllä ajatonta kangasta. Tein viime kesänä kietaisumekon tästä itelleni ja jämistä tytölle teepparin. On käytössä vieläkin! Teillä on kyllä mahtavat kuvaustaustat siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kans tykkään tästä kankaasta paljon, Olisin voinut ostaa vaikka kaikissa väreissä, mutta ehkä silloin kauneus olisi kärsinyt jo inflaation. Kuvaustausta on vanha navetan seinä. Kokonaisuudessaan navetta ei ole kovin edustava, mutta siinä on joitain aika herkullisia kohtia, kun ne voi vangita tuollai yksistään kuvaan.

   Poista
 6. Se tunne kun löytää itselleen mieluisan mallisen kaavan! Kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tämä malli minua miellyttää nyt kyllä tosi paljon. Sopivasti väljä, kun tuo mahanpömpäke näyttää pienenevän niin surkean hitaasti.

   Poista
 7. Minäkin ihastelen, miten ihanan singoallan olet taas ommellut ja kuvannut kauniita yksityiskohtia navetasta mukaan vaatteen pariksi! Vaaleanpunainen on kaunis väri ja sopii ihoosi todella hyvin.

  VastaaPoista