maanantai 5. tammikuuta 2015

Joululahjaompelusvilautus
Vuodenvaihde.
Aika katsoa hetki taaksepäin.

Eli pieni vilautus 
Punaisen Mökin pajalta lähteneistä 
joulu- ja joulunaluslahjoista.

Kummilapsille, 
Serkkuvauvalle
ja Siskolle.Pompuloita
Prinsessoille
pienille
ja isommille.Pinkkiä,
helmiä,
neitoja nättejä.
Mekko Tytöntyllerölle.Yöpaita
ja iltasatu.
Hyvää yötä, Kummitytölle!


Pöksyä
paitaa,
mopoa,
raitaa. 
Vauhdikkaalle Vesselille.Pupuja,
nalleja,
sydämiä.
Pienelle Serkkuvauvalle.Pieni vilkaisu menneeseen.
Nyt on aika kääntää katseet tulevaan. 

Onnellista uutta vuotta kaikille
Blogini Kurkkijoille!


*****

Mistä joululahjaompelusten kaavat löytyvät?
Kauluri Ob 4/2014
Mekko Ob 6/2014
Yöpaita Ob 6/2009
Mopopaita Ob 1/2013
Housut Season Looks syksy 2014
Pupuliivihame Ob 3/2014 (ilman perhoshihoja)
Puolipotkarit SK 8/2014
Jumpsuit Ob 4/2014


16 kommenttia:

 1. Ihana kuulla sinusta! <3 Täällä jo odottelin, kaipailin kuulumisiasi.
  Olet ollut kyllä tosi ahkerana. Kyllä on läheisesi saaneet yksilöllisiä lahjoja. Huippu olet!
  Kaikkea hyvää vuoteesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kaisu! Minä kävin kurkkaamassa blogissasi. Pitää tulla paremmalla aikaa lukemaan paremmin. Itse olen pitänyt joulun ajan lomaa netistä ja blogimaailmasta. Tekee välillä hyvää semmoinen. Nettihiljaisuutta on vahvistanut vanhan tietokoneen hajoaminen ja uuden käyttöön valjastaminen. Uusia juttuja on kuitenkin tulossa. Ehkä kerran viikossa. :) Palaan nyt työelämään ja sekin hieman hiljentää tahtia.
   Kaikkea hyvää Sinullekin! Tavataan sivuillamme! <3

   Poista
 2. Olet ollut tosi ahkera! Ihania nuo helmet ja pampulat, kivoja yksityiskohtia. Tsemppiä sinulle työelämään ja todella mukava tulla katsomaan sitten postauksia, tulevat ne mihin tahtiin vaan :-) Antoisaa alkanutta vuotta sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kanneli! Sinullekin kaikin puolin onnellista alkanutta vuotta! :)

   Poista
 3. Kivoja juttuja oot jaksanut tehdä pukinkonttiin. Minä olen aina ollut vähän huono ompelemaaan mitään lahjaksi, tässäki asiassa voisi vähän petrata itseä :) Luinkin ylemmistä kommenteista, että oot palaamassa taas työelämään, tsemppiä taas uuden eteen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Eerika! Kyllä minullakin on aika korkea kynnys antaa lahjaksi omatekoista, mutta olen rohkaissut itseni ja ruvennut ompelemaan kummilapsille ja vauvalahjoiksi sukulaisille ja ystäville. :) Teepä sinä samoin. Ota vaikka tämän vuoden haasteeksi.:)

   Poista
 4. Hui, mikä määrä lahjoja, olet ollut tosi aikaansaava! Minulla vähän sama homma kuin Eerikalla, lahjon omatekosilla lahjoilla oikeastaan vain 2 kummityttöä, yllättäen kun tuntuu luonnollisimmalta heille ommella :) Mukavaa työelämään paluuta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Krista! Oikeasti ei näissä ihan älyttömästi ole mennyt aikaa. Tuo kauluri on nopea tehdä. Varmaan tunnissa sais tuon koko nipun tehtyä. Mutta oikeasti avainsana on aikataulu. Tein lahjat jo loka-marraskuussa, että sain joulukuun laittaa joulua. :)

   Poista
 5. Pikkusisko on niin onnellinen uudesta kaulurista - ei talven kylmissä säissä kävelylenkkiä ilman uutta kauluria :) Kiitos paljon vielä kerran :) Työniloa siskoseni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sanna! :) Minustakin tuo sinun kaulurisi (mustavalkoinen) on niin herkullinen, että meinasin sen antaa ensin itselleni. Mutta sitten annoinkin sen Sinulle kiitokseksi kaikesta. :) Mukavia lenkkejä ja lämpimää kaulaa! :) Ehka minun pitää itsellenikin tehdä vielä tuon mallinen, kun kaikki sitä niin kehuu. Itsellenihän minä olen syksyllä tehnyt tuosta Sinun kaulurikankaasta sellaisen kolmiopompulahuivin.

   Poista
  2. Ihana, Kiitos!! Suosittelen, että ompelet itsellekin samanlaisen - en tiedä parempaa :)

   Poista
 6. Näistä varmasti on tullut lasten lempivaatteita! Mukavaa alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 7. Kiitos vielä :). Vaatteet on ollu mieleisiä :). Ja niin hyvänmallisia :). Ootellaan vielä, että Enni vähän kasvaa, että saahaan nallehaalarikin käyttöön:). T.Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi! Eilen leikkasin vaaleanpunaisia tilkkuja - saattaa olla, että niistä tulee Enniliinille uusi tilkkupeitto. :)

   Poista