sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Piuhat piiloon - seinälokerikkoArjen luksus. 
Aamupalalla tuoreita marjoja,
päivällä mukava puhelu Ystävältä, 
illalla rauhallinen hetki ylhäisessä yksinäisyydessä,
yöllä riittävän pitkä uni.
Sitä se on minulle.


Luksuksen voi pilata pienikin asia.
Se, että kesken puhelun akku piippaa tyhjää.
Se, että puhelimen laturi on piuhoistaan sekaisin 
viiden muun laturin kanssa.


Se harmi on nyt selätetty.
Nyt on latureille kotikolot.
Tein seinälokerikon.
Koulupojan luksus on
kuppi kuumaa kaakaota 
ja riittävästi ilmaa jalkapallossa.
Neidille arjen luksus on 
Aku Ankka keskiviikkona
ja kimalletta paidassa.
Sujuva arki 
- se on parasta luksusta.

Mikä sinulle on arjen luksusta?*****


Tällä ompeluksella osallistun 

Pst. Lokerikko pääsee siivouskomeron oveen, 
kunhan Punaisessa Mökissä remontti valmistuu.


16 kommenttia:

 1. Hyvä idea! Minulla on ollut mielessä ommella avainnipuille jonkinlainen säilytyssysteemi. Ei ollut tullut mieleeni laittaa rimaa yläreunaan. Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Laura! Mä mietin kans, että tuohon vois yhdistää vielä pari sellaista papukaijannokkalukkoa, joihin vois ripustaa talon sisätilojen avaimia. Tuo puurima sattui olemaan joutilaana ja justiinsa sopivan pituinen siivouskomeron oveen, niin se tuli nyt hyödynnettyä tuohon. Ainakin se on ryhdikäs.

   Poista
 2. Kiva ja käytännöllinen lokerikko! Tuollahan voisi säilyttää vaikka ja mitä! Tällä hetkellä arjen luksusta olisi se, että saisin olla rauhassa hetken aikaa koneella ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Eerika! Kyllä ne pikkulasten äideille on aina arjen luksushetkiä, kun saa olla ihan itsekseen, vaikkapa koneella, lenkillä tai saunassa. Kun saa hetken tuulettaa omia ajatuksia ja olla läsnä vain itselleen. :)

   Poista
 3. Minä tykkään tästä! Parasta on nuo taskut, joista tunnistaa heti, kenen laturi on missäkin pussissa. Erilaiset toimivat säilytysratkaisut kyllä tekevät arjesta sujuvaa. Minulle arjen luksusta on se, että mies on kotona edes iltaisin :). Syksy menee viikko Suomessa - viikko ulkomailla rytmillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hanna! Justiinsa sen takia teinkin prinsessa- ja pallotaskun. Neidille ja Koulupojalle. Ylätaskussa on paikka mun ja miehen latureille, jotka ovat samanlaisia ja alatasku on tabletin laturille.
   On kyllä totta tuokin arjen luksus, mitä sanoit. Minustakin ne hetket ovat parhaita, kun Mies on kotona. Silloin ei ole yksin vastuussa kaikesta.

   Poista
 4. Kiva idea! Meillä laturit lojuvat pöydillä, ja kaikki piuhat sotkussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, niinpä ne meilläkin tähän asti on ollut. Tuli mitta täyteen sitä piuhojen selvittelyä.

   Poista
 5. Kätevä idea. Laturinjohdot sun muut vastaavat on aina sekaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Metsäntyttö! Ihan totta ja minua niin raivostuttaa kaikki sekasotkut.

   Poista
 6. Voi kun kätevä. Johtoja on niin ärsyttävää katsella, kun niitä riippuu ja roikkuu pöydiltä. Jotenkin ne pitäisi saada piiloon ja sinun idea on loistava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kanneli! Muut laturit meillä onkin siivouskomerossa siististi, mutta puhelimien ja tabletin piuhat ruukaa olla ihan sikin sokin keittiön pöydillä- Nyt loppui sekasotku siinä asiassa.

   Poista
 7. Minähän meinasin ihan missata tämän sinun kätevän lokerikon juhlakiireiden vuoksi :) Onpa ollut ihana ajatus laittaa tuollaiset kuvaavat kankaat niin jokainen tietää, missä on omien piuhien paikka. Nuo sekasotkussa olevat johdot taitaa olla oikein nykyajan riesa :). Minulle on arjen luksusta viikonloput, kun perheen yhteistä aikaa on enemmän kuin arkena sekä tietysti sellaiset omat pienet hetket vaikka inspiroivia käsityökirjoja - tai blogeja selaten :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloput, varsinkin sunnuntait on luksusta, kun me olemme sen sopineet sellaiseksi yhteiseksi kotipäiväksi. Silloin tuleemm. puuhasteltua ja pelattua yhdessä. Mutta on tämä aamuisin yksin valvominenkin luksusta. Jotenkin sitä tarvitsee niin paljon sitäkin, että saa hetken vain olla omien ajatustensa kanssa. Meilläkin on ollut niin hässäkkää, kun on ollut se remontti. Onneksi työmiehet ovat tänään viimeistä päivää. Sitten jää vielä jonkin verran sellaista itse tehtävää hommaa. Mutta toivottavasti ensi viikolla tähän aikaan istuskelen omassa keittiössä.

   Poista
 8. Oi, hyvä idea. Meillä johdot roikuvat missä sattuu ja samoin laturit. Pitänee tormistautua tai toivoa joulupukilta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ollut sellainen arjen-järjestykseen-laittaja. :)

   Poista